Ambassadeur Sportdorp Nieuwenhagen

Nathan Rutjes, ambassadeur van het project Sportdorp Nieuwenhagen, nodigt oud en jong uit voor zes nieuwe sport- en beweegactiviteiten in de maand april.

Na de succesvolle sportweek in oktober 2018 lanceert de werkgroep ‘Sportdorp Nieuwenhagen‘ in samenwerking met lokale aanbieders dit jaar vanaf april 7 ‘nieuwe‘ sport- en beweegactiviteiten. Sportdorp Nieuwenhagen is een initiatief van SVN Landgraaf en andere verenigingen uit de wijk. Gemeente Landgraaf, Huis voor de Sport Limburg en The MoveFactory ondersteunen het project. Voor senioren 55+ start walking football. Deelname is gratis! Kijk voor info en aanmelden op https://bit.ly/2OzsorO

Ambassadeur Nathan Rutjes
Sportdorp-ambassadeur Nathan Rutjes zet zich in voor dit project. Hij vindt het belangrijk dat iedereen in Nieuwenhagen sport en beweegt. Nathan: ‘Door het organiseren van de sportweek in oktober 2018 zijn veel inwoners gaan sporten en na afloop zijn zo‘n 50 inwoners blijven sporten en bewegen. Het is mooi dat veel lokale verenigingen inspelen op de veranderde behoeften van inwoners. Samen met lokale aanbieders proberen we met de ‘april actiemaand‘ nog meer inwoners aan het sporten te krijgen.‘ Nathan heeft zelfs op YouTube een aparte video boodschap ingesproken voor de kinderen en voor de senioren 55+ van Nieuwenhagen.

Video voor de ouderen:

Video voor de jongeren:


Geplaatst op: 29-03-2019

« Vorige pagina