Nathan Rutjes wil kinderprogramma presenteren

Nathan Rutjes is geen man van grote dromen, maar ziet zichzelf in de toekomst nog veel verschillende dingen doen.

Zo zou de oud-voetballer wel een kinderprogramma willen presenteren of een kinderfilm willen inspreken. "Ik ga dan helemaal los, stemmetjes… alles erop en eraan. Maar dat zijn geen wensen of grote dromen, eerder microdoelen", aldus Rutjes in gesprek met VIVA.

Ook zijn deelname aan Wie is de Mol? was geen droom, maar hij vindt het wel een eer. "Ik moet eerlijk bekennen dat ik het programma de afgelopen jaren niet heb gezien, te druk. Maar ik heb er fijne herinneringen aan. Het was vroeger vaste prik: met mijn ouders op de bank voor de televisie Wie is de Mol? kijken. Dat was echt ons familiemoment. Ik vond het altijd te gek, daarom wilde ik deze ervaring niet missen."

De huidig Wie is de Mol?-deelnemer zegt "perfect tevreden" te zijn met wat hij heeft en waar hij staat. Als hij een droom zou moeten noemen, dan gaat het toch echt om zijn zoon Lavezzi. "De droom is dat Lavezzi goed opgroeit, mijn vriendin daarvan kan genieten en zij me zich uiteindelijk herinneren als goedlachs en zorgzaam. De rest is daaraan ondergeschikt."


Bron: Viva / Nu.nl

Geplaatst op: 12-02-2020

« Vorige pagina